Quantcast
Channel: عاشقان فرهاد مجیدی و محسن یگانه
Viewing all articles
Browse latest Browse all 175

در هیئت مدیره چه میگذرد؟!

$
0
0

خسرو حیدری: فتح‌الله‌زاده در باشگاه استقلال تنهاست

www.ilna.irما بازیکنان باید کار خودمان را انجام دهیم و تمرکز ما روی ادامه مسابقات پیش رو باشد، اتفاقات مدیریت باشگاه مربوط به هیئت مدیره و وزارت ورزش و جوانان است. 

ایلنا: هافبک ملی‌پوش تیم فوتبال استقلال تاکید می‌کند که باید سعی کنیم در ۲ بازی آینده لیگ برتر امتیازات لازم را کسب کنیم چراکه اگر غیر از این باشد کار برای استقلال سخت می‌شود. 

خسرو حیدری که در دیدار آبی‌پوشان مقابل شاهین نیمکت‌نشین در گفت‌وگو با ایلنا ضمن انتقاد از این مساله عنوان داشت: به نظرم می‌توانستم برای استقلال در این دیدار مثمرثمر باشم و به تیم کمک کنم اما با این حال کادرفنی صلاح دید به من استراحت بدهد. 

وی افزود: استراحت بازیکنان کلیدی برخی تیم‌های حاضر در رقابت‌های لیگ قهرمانان از جمله پرسپولیس و استقلال در اواخر لیگ بر‌تر طبیعی است. موضوعی که دنیزلی در بازی با سایپا آن را انجام داد. به هر حال باید قبول کرد ما بازی‌های سخت و فشرده‌ای در آسیا و لیگ بر‌تر داریم و بازیکنان احساس خستگی مفرطی می‌کنند. در حال حاضر هم شرایط حساسی را پیش رو داریم. 

حیدری ادامه داد: این دو - سه هفته پیش رو سخت‌ترین روزهای ما خواهد بود. ۲ بازی سخت در لیگ بر‌تر و یک مسابقه دشوار مقابل الریان خواهیم داشت که امتیازات این بازی تاثیر بسیار زیادی روی کار ما خواهد داشت. 

هافبک ملی پوش استقلال همچنین با اشاره به بازی استقلال و شاهین بوشهر که با نتیجه تساوی یک بر یک به اتمام رسید، عنوان داشت: از نتیجه به دست آمده اصلا راضی نیستیم. بازیکنان شاهین بوشهر از دقیقه یک روی دروازه خودشان ایستاده بودند و می‌گفتند بیایید به ما گل بزنید، اما نشد! چراکه از فرصت‌های به دست آمده به درستی استفاده نکردیم ولی باید شاهین را شکست می‌دادیم. 

وی در خصوص این مساله که بازیکنان استقلال مقابل شاهین بوشهر استرس داشتند، اظهار داشت: به هر حال شرایط خیلی سخت است اما تیم شاهین هم استرس داشت. بازیکنان این تیم به زمین خودشان رفته بودند و فقط دفاع می‌کردند. به نظرم آن‌ها بیشتر از ما استرس داشتند. 

حیدری افزود: در کل اختلاف امتیازات ما با تیم سپاهان ۳ امتیاز شد و باید سعی کنیم در ۲ بازی آینده امتیازات لازم را کسب کنیم وگرنه کار برای ما سخت می‌شود. بازی آخر هم مقابل تیم مس سرچشمه است که راحت نیست. البته می‌گویند این تیم منحل می‌شود که من از آن خبر ندارم. 

وی با اشاره به دیدار این تیم مقابل شهرداری تبریز عنوان داشت: من از هواداران می‌خواهم در این دیدار ما را تنها نگذارند چراکه کسب پیروزی در این دیدار برای ما بسیار حائز اهمیت است. ما اگر در این دیدار پیروز شویم می‌توانیم امیدوار باشیم در بازی‌های دیگر رقیبان ما امتیاز از دست بدهند و شرایط ‌ما را در صدر جدول سر و سامان دهیم. 

هافبک تیم استقلال با اشاره به خبر جدایی فتح‌الله‌زاده از مدیرعاملی این باشگاه اظهار داشت: به هر حال آقای فتح‌الله‌زاده در باشگاه استقلال تنهاست و تلاش می‌کند تیم را به شکل مطلوبی جمع کند. قبل از بازی با شاهین هم در رختکن پاداش قهرمانی در جام‌حذفی را به بازیکنان پرداخت کرد. در کل کارش سخت است و باید بگویم در جریان جدایی او نیستم. 

وی افزود: به طور صد در صد انتشار خبر رفتن فتح‌الله‌زاده در این مقطع درست نیست اما باید بگویم ما بازیکنان باید کار خودمان را انجام دهیم و تمرکز ما روی ادامه مسابقات پیش رو باشد، اتفاقات مدیریت باشگاه مربوط به هیئت مدیره و وزارت ورزش و جوانان است.

روزنامه های اسپانیا درباره حذف بارسلونا چه نوشتند

www.irna.irتهران - شكست بارسلونا ازچلسی و حذف شدن از دور رقابت های لیگ قهرمانان اروپا تیترهای متفاوتی را در مطبوعات چاپ اسپانیا در پی داشت؛ از ' خداحافظ بارسلونا' گرفته تا ' غیرعادلانه، بی رحمانه، وحشتناك و غیرمنصفانه'. 

به گزارش ایرنا، روزنامه مادریدی ' ماركا' در تیتر درشت صفحه نخست خود نوشت: كابوس در نیو كمپ . 

این روزنامه با اشاره به شكست روز شنبه بارسلونا در نیوكمپ مقابل رئال مادرید در نبرد ال كلاسیكو افزود: بارسلونا قهرمانی لالیگا را از دست داد ، لیگ قهرمانان اروپا را هم همین طور. آن هم در سه روز از تاریك ترین روزهای گواردیولا'. 

روزنامه ' ال موندو' چاپ پایتخت مادرید هم نوشت:' ضربه مرگ بار در نیو كمپ ' و این سوال را مطرح كرد: چرخه پیروزی متوقف شده است؟ 

' آس' روزنامه مادریدی دیگر هم چنین تیتر زد:’Adios Barcelona’ یا ' خداحافظ بارسلونا'. 

این روزنامه همچنین به ابهام در آینده كاری گواردیولا اشاره كرد و افزود: پپ قرار است با رییس باشگاه درباره آینده كاریش صحبت كند. 

روزنامه ' اسپورت' متعلق به ایالت بارسلونا همدردی بیشتری نشان داد و با اشاره به عملكرد چلسی نوشت: فوتبال بارسا را تنبیه كرد. 

در یادداشت سردبیری این روزنامه نوشته شده است: غیرعادلانه، بی رحمانه، وحشتناك و غیرمنصفانه. هیچ صفتی برای تشریح چگونگی حذف بارسلونا به دست چلسی كافی نیست.تیم گواردیولا فرصت های زیادی برای رسیدن به فینال داشت و حریف او چلسی فرصت هایی اندك .واقعیت آن است كه چلسی در سه فرصت در 180 دقیقه سه گل زد و به فینال مونیخ رسید. 

ال موندو دیپورتیوو به شكست قبلی و ناباورانه بارسلونا در سالها قبل بازگشت و نوشت: بارسلونا به چلسی باخت همانطور كه در 1961 در فینال لیگ در برن به بنفیكا و در نیمه نهایی لیگ سال 2010 به اینترمیلان باخت. 

این روزنامه به مذاكره آتی گواردیولا برای ماندن یا رفتن از بارسلونا اشاره كرد و چنین تیتر زد: زمان تازه برای تصمیم تازه. 

روزنامه مادریدی ال پاییس هم این گونه تیتر زد:' تراژیك ترین تك خوانی بارسلونا' 

و درادامه نوشت:بارسلونا در شب نحس مسی به دیوار چلسی خورد.

مروري بر تناقض‌گويي و حاشيه‌سازي اعضاي هيئت‌مديره آبي‌ها/اين روزها در استقلال چه مي‌گذرد؟

www.isna.irتیم فوتبال استقلال از ابتدای فصل تاکنون همواره با حاشیه‌هاي زيادي دست و پنجه نرم کرده و در حالي كه بعضا برخي از افراد حاضر در این تیم رسانه‌ها را متهم مي‌كنند،‌ غافلند كه خاستگاه بسیاری از این حاشیه‌ها مديران اين تيم بوده‌اند نه رسانه‌ها! 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، از شایعه جانشینی امير قلعه‌نویی در ابتدای فصل گرفته تا رسوایی‌های آکادمی فوتبال این باشگاه که البته تمام جار و جنجال‌هایش با "سوء تفاهم" خواندن آن فیصله پيدا كرد تا مصاحبه تند مجتبی جباری علیه سرمربی و بسياري از موضوعات ديگر، حاشیه‌های استقلال بوده است؛ حالا هم "جدایی فتح‌اله‌زاده و مظلومي از استقلال" و " نشستهاي پي‌درپي‌ رييس و اعضاي هيات مديره با افراد مختلف براي پيدا كردن مديرعامل و سرمربي فصل بعد آن هم در روزهاي حساس پايان فصل" شده بلاي جان اين تيم. 

اما آیا زمانی که استقلال از طرفی در کورس قهرمانی لیگ برتر حضور دارد و از طرفی دیگر در لیگ قهرمانان آسیا هم شرایط حساسی پیش‌روي خود مي‌بيند، چنین كارهايي صحیح است؟ اقدامات و صحبت‌هایی که باعث شد پرویز مظلومی که از همان ابتدا لب به انتقاد از زمین و زمان گشوده بود، این بار به حق بگوید:" آیا با تیمی که برای قهرمانی می‌جنگد باید به این شکل برخورد شود؟ هر روز برایمان یک مدیر عامل مشخص می‌کنند". گویا این بار باید حق را به سرمربی آبی‌ها داد که طرح این مسائل سبب از بين رفتن تمرکز تیمش می‌شود. او در حالی استقلال را برای دیدار حساس با شاهین به میدان فرستاد که قبل از بازی، خبر جلسه رییس هیئت مدیره باشگاه با کاظم اولیایی به گوش بازیکنانش رسیده بود. نخستین فردی که بحث‌ تغيير در مدیرعاملی اين باشگاه را پیش کشید كسي نبود جز علي فتح‌الله‌زاده اما از حرفهاي مدیر عامل استقلال این طور بر می‌آيد که اختلافات با هیئت مدیره سبب شده که او ساز جدایی را كوك كند و در واقع مي‌توان رد پاي اين ساز جدايي را در نقش‌آفريني چند عضو هيات مديره استقلال پيدا كرد. 

آنها هستند که شاید به دليل بي‌تجربگي و به قیمت در رسانه بودن تیم را به حاشیه می‌کشانند. اینکه زرینچه بگوید رییس هیئت مدیره از مظلومی برنامه خواسته و روز بعد خود رسولی نژاد بگوید که به فتح‌الله‌زاه گفتیم از او برنامه بگیرد یا نجف نژاد اطمینان دهد که مجیدی فصل آینده در استقلال است و از طرف دیگر فرزامی با "پول پرست" خواندن مجیدی برای او در استقلال جایی را متصور نشود، نشان دهنده چيزی جز فاصله میان اعضای هیئت مدیره و ناهماهنگی آنها در بیان نظرات شخصی‌شان درباره سرنوشت تیم نيست. 
سوالي كه اينجا مطرح مي‌شود اين است كه آیا وظیفه اعضای هیئت مدیره است که درباره تصمیمات باشگاه مصاحبه کنند، آن هم در شرايطي كه خودشان مديرعامل باشگاه را به عنوان سخنگو به رسانه‌ها معرفي كرده‌اند! آيا كسي تا به حال نامي از اعضاي هيات مديره سپاهان،‌ تراكتورسازي،‌ ذوب‌آهن، ملوان،‌ سايپا و يا باشگاه‌هاي ديگر را شنيده است؟ چرا اعضاي دو هيات مديره استقلال و پرسپوليس دوست دارند در كوچكترين مسائل فوتبال اظهارنظر كنند؟ آيا اين جز به حاشيه بردن تيم نيست؟ 

هر روز شاهد مصاحبه‌هاي گوناگون از فتح اله زاده و اعضاي هيات مديره هستيم، آيا آنها كار مهمي به غير از مصاحبه با اين رسانه و آن رسانه ندارند؟! صجبت‌های ضد و نقیض اعضای هیئت مدیره را می‌توان اصلی‌ترین دلیل ایجاد حاشیه‌های استقلال از درون باشگاه دانست. از روزی که هیئت مدیره استقلال انتخاب شد، مصاحبه‌های مختلفی از آنها در رسانه‌ها منتشر شده که در بيشتر اوقات در تضاد با نظرات ديگر اعضا بوده است. جالب اينكه ديگر اين تناقض‌گويي آشكار شده و مديرعامل ابایی از انتقاد از هيئت مديره ندارد و اعضاي هيئت مديره هم علنا درباره مسائل فني و مديريتي تيم در رسانه‌ها صحبت مي‌كنند. آیا همکاران فتح‌الله‌زاده آگاهی دارند که وظیفه‌شان چیزی غیر از مصاحبه کردن است؟ اساسا آنها مي‌دانند كه مذاكره با بازيكنان و گزينه‌هاي مربيگري در فصل بعد وظيفه كيست؟ اگر قرار است که لیگ یازدهم برای استقلال با فتح‌اله‌زاده پایان یابد، علت مطرح شدن گزینه‌های مختلف برای جانشینی او چیست؟ اگر هم با گزینه‌هایی برای این پست مذاکره نمی‌شود، پس چرا رییس هیئت مدیره باید به فکر اصلاح ساختار باشگاه و جویا شدن "نظرات کارشناسی" امثال کاظم اولیایی و صادق ورمزيار بیفتد، آن هم در شرایطی که تنها سه هفته تا پایان فصل باقی است و پس از آن زمان زیادی برای مشورت با افراد کار بلد و اصلاح ساختار باشگاه وجود دارد؟ هیئت مدیره باشگاه چرا باید به مسایل حاشيه‌اي دامن بزند و کاری کند که هر روز نام یک نفر به عنوان گزینه مدیریت فصل آینده استقلال مطرح شود؟ اینکه در چنین شرایط حساسی که استقلال در آن قرار دارد، احمد رسولی‌نژاد با کاظم اولیایی جلسه‌ای دو نفره برگزار کند، می‌تواند چه معنايي داشته باشد. اگر این جلسه دو نفره بوده چگونه خبر آن رسانه‌ای شده است؟ 

بهترین کار برای ایجاد تمرکز در استقلال این است که اعضای هیئت مدیره کمی دست از آینده نگری بردارند و یه جای اینکه به فکر اصلاح ساختار باشگاه باشند به چند هفته باقی مانده که برای استقلال و هواداران ميليوني‌اش سرنوشت ساز است، فکر کنند. 

Viewing all articles
Browse latest Browse all 175

Trending Articles